Koulutus
Terveys
Kehitysapu
Uskonto
Eläimet
Ympäristö
Ihmisoikeudet
Lapset ja nuoret
Mielenterveys
Liikunta ja urheilu
Taide ja kulttuuri
Eläkeläiset ja veteraanit

Uusi alku nuorelle

Tänä vuonna voit auttaa koulutuksen ja työn ulkopuolelle pudonneita nuoria. Monella nuorella on kokemuksia koulukiusaamisesta, arjessa jaksamisen ongelmia tai puutteita osaamisessa. Lahjoituksesi avulla nuori saa uuden alun ja mahdollisuuden päästä kiinni työhön tai opintoihin. Apua Etapilta saaneet ovat tyytyväisiä: 92 % suosittelisi toimintaa työttömänä oleville kavereilleen.

Kerätty

Tavoite

193 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Lahjoita lapselle koti

Sazina ry:n tukema orpokoti Nepalissa on lopetusuhan alla! Hallituksen tarkastuksessa nykyinen talo todettiin liian pieneksi ja Happy Children Home orpokoti sai 3kk aikaa löytää isompi talo. Lapsille pahinta olisi joutua eroon sisaruksista ja tutuista aikuisista. Olen työmatkalla Nepalissa ja järjestelen asiaa, mutta tarvitsemme apuasi. Teija Hiekkalahti Sazina ry:n pj

Kerätty

Tavoite

4 895 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Teknologiaa ja terveyttä: Pienkeräys Ikääntyvien Tukemiseksi

Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry on yhdistys, joka on omistautunut tukemaan ikääntyvien ihmisten hyvinvointia, aktiivisuutta ja teknologian hallintaa. Pienkeräyksellä kerätyt varat käytetään tukemaan Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry:n aktiivisia terveys- ja liikuntaprojekteja

Kerätty

Tavoite

9 102 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Tue Ulkoläksyt-peliä!

Tue Ulkoläksyt-pelin ylläpitoa! Tänäkin vuonna lähes 50 000 nuorta käy rippikoulun, ja Ulkoläksyt-peli auttaa heitä opettelemaan kristinuskon keskeisiä asioita (kuten Isä meidän -rukous, uskontunnustus ja 10 käskyä). Emme saa pelin kehittämiseen tai ylläpitoon minkäänlaista tukea. Voitko auttaa meitä pitämään pelin ladattavissa ja käytettävissä nuorten laitteilla?

Kerätty

Tavoite

2 €

160 €

Keräys on suljettu!

Tuntematon Sotilas Florida 6.12.2024

Teatteri Suomela vie Tuntematon Sotilas esityksen Floridan Lantanaan Suomi House -itsenäisyyspäivän juhlaan 6.12.2024. Keräyksen varoilla kustannetaan matka ja majoituskuluja. Esityksessä on 30 harrastajanäyttelijää.

Kerätty

Tavoite

155 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Sisäänlyönti -pelaajarahasto

Keräyksen tuotto käytettään FB Factorin Sisäänlyönti -pelaajarahastoon, jonka avulla voimme tukea vähävaraisten harrastamista.

Kerätty

Tavoite

120 €

5 000 €

Keräys on suljettu!

Autetaan Kenian, Ugandan ja Ruandan lapsia ja nuoria pääsemään kouluun

Ensijainen käyttötarkoitus on avata koulu orvoille ja haavoittuville tarpeessa oleville lapsille Keniassa Ombeyissa lähellä Aheroa Ringan alueella. Alueella on paljon orpoja lapsia. Koulu tarjoaa ilmaisen perusopetuksen ja ruuat päivän aikana. Aloitamme kahdesta 15 oppilaan luokkaa. Toiseksi tuemme Pastori Gordon Nyabaden työtä lasten, perheiden, leskien ja vammaisten parissa.

Kerätty

Tavoite

20 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Teatteriesitys – yhteisiä satuhetkiä koko perheelle ukrainan kielellä

Teatteri Vahvat Tunteet ja Laiffimme ry:n uusi näytelmä perustuu satukirjaan, joka on julkaistu suomeksi nimellä Shamaani Inka. Satu kertoo pienen tytön suurista haaveista ja siitä, kuinka hyvä tulee voittamaan pahan. Sadun tapahtumat sijoittuvat Lapin kauniisiin maisemiin. Koko perheen teatteriesityksessä tulevat näyttelemään Ukrainasta Suomeen sotaa paenneet nuoret.

Kerätty

Tavoite

0 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Toivoa Romanille

Yhdistyksemme FONS Nordic ry haluaa olla tukemassa ja edistämässä Itä-Unkarin ja Länsi-Ukrainan alueen romanien omaehtoista työllistymistä, yrittäjyyttä, taloudellisen avustuksen lisäksi koulutuksella ja ohjauksella.

Kerätty

Tavoite

20 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

Anna nuorelle lahjaksi kesälukiokokemus

Keräyksen avulla tuemme heikommassa taloudellisessa asemassa olevien nuorten mahdollisuuksia osallistua kesälukiotoimintaan. Kesälukioseura on sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon koulutusjärjestö. Toimintamme tärkeänä periaatteena on, että se olisi avointa kaikille. Toiminnan valtionavustus ei kuitenkaan mahdollista sitä, että opiskelu olisi täysin maksutonta.

Kerätty

Tavoite

1 000 €

10 000 €

Keräys on suljettu!

.