Uusi alku nuorelle

Tänä vuonna voit auttaa koulutuksen ja työn ulkopuolelle pudonneita nuoria

Monella nuorella on kokemuksia koulukiusaamisesta, arjessa jaksamisen ongelmia tai puutteita osaamisessa. Lahjoituksesi avulla nuori saa uuden alun ja mahdollisuuden päästä kiinni työhön tai opintoihin.

Apua Etapilta saaneet ovat tyytyväisiä: 92 % suosittelisi toimintaa työttömänä oleville kavereilleen.

Lahjoitusten avulla järjestämme valmennusta ja nuorten hyvinvointia edistävää toimintaa

Keräyksellä mahdollistetaan Etapin tarjoama työvalmennus, yksilöohjaus ja nuorten hyvinvointia ja voimavaroja vahvistava luontotoiminta. Keräyksen tuotot käytetään suoraan näiden toimintojen rahoittamiseen. Työtämme tukevat mm. TE-toimisto, Tampereen kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Näin lahjoituksesi vaikuttaa

Aamupala viidelle nuorelle  – 15 €

15 eurolla voidaan tarjota viidelle työttömälle nuorelle aamupala Etapilla. Luontopolkua Eteenpäin -työpajan aamupalat ovat avoimia ja maksuttomia.


Voimavarakurssi ja leiri – 214 €

214 eurolla mahdollistetaan yhden nuoren osallistuminen kymmenen päivän voimavarakurssille ja luontoleirille. Kurssipäivät sisältävät monenlaista nuorten voimavaroja vahvistavaa toimintaa. Lahjoituksilla katetaan nuorten ruokailut ja muut kulut retkistä, kurssimateriaaleista ja majoituksista.


Tukea itsenäistymiseen ja elämänhallintaan – 285 € 

285 eurolla yksi työelämästä syrjäytynyt nuori voi päästä yksilöohjauspalveluun. Ohjauksessa nuori saa tukea itsenäistymiseen ja elämänhallintaan sekä apua arjen asioista selviämiseen.


Työvalmennus kolmelle nuorelle – 1 000 € 

1 000 eurolla voidaan mahdollistaa kolmen kuukauden työvalmennus kolmelle työttömälle nuorelle tai pitkäaikaistyöttömälle. Valmennuksen tavoitteena on siirtyminen työelämään tai opiskelupaikan saaminen.


Tukea saaneet kertovat

”Etappi on tarjonnut tukea niin opiskelu- kuin työnhakuun, sekä ymmärrystä arjessa jaksamiseen. Lyhyessä ajassa olen saanut uutta ammattitietoa sekä apua jatkosuunnitelmiin.”
”Olen saanut hurjasti rohkeutta koittaa uusia asioita. Itsetuntemusta, itsevarmuutta, vahvistusta sosiaalisiin taitoihin ja sosiaalista rohkeutta.”
”Etappi auttoi palauttamaan mieleen jo opitut taidot ja oli oikea onnenkantamoinen kun työllistyin palkkatyöhön jo kuukauden täällä olon jälkeen.”


Lisätietoa Etapista ja sen toiminnasta löydät osoitteesta www.etappi.info

Uusi alku nuorelle

Keräyksen nimi

Etappi ry

Järjestäjä

jenna.auranaho@etappi.info

Sähköposti

+358 50 5949965

Puhelinnumero

RA/2023/1369

Keräysnumero

Kerätty

Tavoite

193 €

10 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

13.11.2023

0

11.2.2024