Sisäänlyönti -pelaajarahasto

 FB Factor on salibandyseura, joka tarjoaa jäsenilleen hyvät ja turvalliset harjoitteluolosuhteet edullisesti. Seura henkii iloista pohjoiskarjalaista yhteisöllisyyttä ja pysyy aina liikkeessä.


Seuran arvot

• Turvallisesti
• Kannustavasti
• Yhdenvertaisesti


FB Factorin Sisäänlyönti -rahasto

Rahaston nimi ja tarkoitus
FB Factorin Sisäänlyönti -rahasto on perustettu ja tarkoitettu tukemaan seuran jäseniä harrastamiseen liittyvissä kuluissa. Rahasto jakaa tukea harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella, ensisijaisesti sellaisille jäsenille, jotka ovat omaehtoisesti ilmaisseet tarpeensa tukeen. Rahasto toimii seuran johtokunnan alaisuudessa.

Rahaston perustaminen ja ylläpito
Rahasto ja sen säännöt on hyväksytty ja perustettu 1.6.2018 FB Factorin ja Suomen Salibandyliiton tekemillä lahjoituksilla sekä muilla perustamisvaiheessa lahjoitettavilla varoilla – FB Factorin ry:n johtokunnan päätöksellä. Rahaston sääntöjä on päivitetty 20.5.2020

Rahastoon voivat lahjoittaa varoja seuran lisäksi kaikki seuran ulkopuoliset julkiset ja yksityiset toimijat. Lahjoitetut varat kohdistetaan lyhentämättöminä rahaston kautta seuran juniorijäsenten harrastusmaksujen tukemiseen.

Rahasto toimii FB Factor –seuran osana ja sen johtokunnan alaisuudessa. Rahaston ylläpidosta ja toiminnan järjestämisestä vastaa ensisijaisesti rahaston johtoryhmä, joka nimitetään seuran (FB Factor) johtokunnan toimesta seuran kevätkokouksen yhteydessä. Johtoryhmän toimintakausi on sama kuin seuran johtokunnan toimintakausi. 

Rahaston tarkoitus ja toiminta
Rahaston tarkoituksena on edistää seuran yhteiskunnallista toimintaa ja auttaa vähävaraisia jäseniä, joilla on itsellään vaikeuksia harrastamisesta aiheutuvien kulujen hoitamisessa, jatkamaan harrastuksen parissa.

Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa hakemusten perusteella harkinnanvaraisesti 2-4 kertaa vuodessa erikokoisia tukia pelaajille. Rahaston johtoryhmä kokoontuu ja tutustuu saapuneisiin hakemuksiin 2-4 kertaa vuodessa ja esittää seuran johtokunnalle jaettavat tukisummat. Rahaston johtoryhmä kokoontuu seuraavina kuukausina:
• Elokuu
• Syyskuu
• Lokakuu
• Marraskuu

Seuran johtokunnan hyväksymät tuet kohdistetaan hakijoiden seuran toiminnan alaisiin harrastuskuluihin siten, että seura- ja joukkuetoiminnasta aiheutuneita kuluja hyvitetään tukea vastaavalla summalla. Rahaa ei makseta ulos tukea hakeneille pelaajille vaan kaikki tuki kohdistuu suoraan harrastamisen kuluihin seurassa.

Myönnettävät tukipaketit ovat kooltaan maksimissaan 50% pelaajaan jäljellä olevan kausimaksun suuruudesta. Myönnetty tuki ei oikeuta tukeen seuraavalla kaudella, vaan tukea on haettava uudelleen.

Sisäänlyönti -pelaajarahasto

Keräyksen nimi

FB Factor ry

Järjestäjä

markus@fbfactor.fi

Sähköposti

+358456661499

Puhelinnumero

RA/2024/353

Keräysnumero

Kerätty

Tavoite

65 €

5 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

29.2.2024

44

28.5.2024