Teknologiaa ja terveyttä: Pienkeräys Ikääntyvien Tukemiseksi

Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry

Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry on yhdistys, joka on omistautunut tukemaan ikääntyvien ihmisten hyvinvointia, aktiivisuutta ja teknologian hallintaa. Haluamme mahdollistaa vanhemmille sukupolville mahdollisimman täysipainoisen ja elinvoimaisen elämän, ja tässä tehtävässä teknologian ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen ovat korvaamattoman tärkeitä.

Nyt tarvitsemme teidän apuanne jatkamaan ja laajentamaan tätä tärkeää työtä. Keräämme pienkeräyksellä lahjoituksia, jotka ohjataan kahteen keskeiseen tarkoitukseen:

Ensisijainen käyttötarkoitus:

Pienkeräyksellä kerätyt varat käytetään tukemaan Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry:n aktiivisia terveys- ja liikuntaprojekteja. Tavoitteenamme on tarjota ikääntyville mahdollisuuksia osallistua erilaisiin fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin tähtääviin aktiviteetteihin. Nämä ohjelmat eivät ainoastaan ylläpidä fyysistä kuntoa, vaan myös vahvistavat yhteisöllisyyttä ja henkistä hyvinvointia.

Toissijainen käyttötarkoitus:

Lisäksi pienkeräyksellä tuetaan Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry:n digitaalista osaamista ja teknologian hallintaa edistävää ohjelmaa. Monet ikääntyvät kokevat teknologian haasteelliseksi, ja pyrimme tarjoamaan heille koulutusta ja tukea älypuhelimien, tietokoneiden ja muiden laitteiden käytössä. Tällä osalla keräysvaroista voimme laajentaa teknologian opetusohjelmaa ja varmistaa, että seniorimme eivät jää jälkeen digitaalisen ajan vaatimuksista.

Kaikki lahjoitukset, oli summa sitten suuri tai pieni, ovat korvaamattoman arvokkaita Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry:lle. Pienillä teoilla voi olla suuri merkitys, ja yhdessä voimme luoda mahdollisuuksia parempaan elämään seniorivuosina, myös teknologian alalla.

Tunnustamme, että monet ikääntyvät jäsenemme ovat tuoneet maailmaan runsaasti viisautta, kokemusta ja rakkautta. He ansaitsevat mahdollisuuden jatkaa aktiivista ja merkityksellistä elämää, olemalla osa digitaalista aikakautta ja nauttimalla sen tarjoamista eduista. Kiitämme sydämestämme kaikkia tukijoitamme, jotka auttavat meitä toteuttamaan nämä tärkeät päämäärät ja varmistamaan senioreillemme arvokkaan paikan tässä teknologisesti kehittyvässä maailmassa. Yhdessä voimme rakentaa paremman tulevaisuuden ikääntyville sukupolville.

Teknologiaa ja terveyttä: Pienkeräys Ikääntyvien Tukemiseksi

Keräyksen nimi

Seniorivoima ja Toimeliaisuus ry

Järjestäjä

info@parempiatekoja.fi

Sähköposti

04512345678

Puhelinnumero

RA/2023/XX

Keräysnumero

Kerätty

Tavoite

9 102 €

10 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

1.9.2023

0

12.10.2023