Koulutus
Terveys
Kehitysapu
Uskonto
Eläimet
Ympäristö
Ihmisoikeudet
Lapset ja nuoret
Mielenterveys
Liikunta ja urheilu
Taide ja kulttuuri
Eläkeläiset ja veteraanit

Elokuva "Virtuaalinen Unelma" tuotannon rahoittaminen

Tervetuloa mukaan rahoittamaan Virtuaalinen Unelma -joukkorahoituskampanjaa. Olemme neljän elokuva-alan ammattilaisen joukko, joilla on visio kiehtovasta elokuvasta. Tarvitsemme nyt rahoitusta elokuvan tuotannon käynnistämiseksi.

Kerätty

Tavoite

32 250 €

70 000 €

Rahoitus on suljettu!

Pienpanimosta suureen maailmaan!

Tervetuloa Käsityöläisolutpanimon joukkorahoituskampanjaan! Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kukoistavaa olutkulttuuria ja maistaa herkullisia, käsityönä valmistettuja oluita. Olemme ylpeitä intohimostamme oluenvalmistusta kohtaan. Kaikki tekijämme jakavat rakkauden laadukkaisiin oluisiin ja hyvään keskusteluun oluen äärellä.

Kerätty

Tavoite

59 000 €

65 000 €

Rahoitus on suljettu!

Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjan kustantaminen

Tervetuloa osallistumaan "Tasa-arvoa Lapsille" -kirjan kustantamiskampanjaan! Olemme intohimoisesti omistautuneet tasa-arvon ja lasten oikeuksien edistämiselle ja uskomme, että kirjojen voima voi muuttaa maailmaa. Tämä kirja on tärkeä askel kohti tasa-arvoisempaa tulevaisuutta lapsillemme, ja tarvitsemme sinun apuasi sen mahdollistamiseksi.

Kerätty

Tavoite

32 000 €

40 000 €

Rahoitus on suljettu!

Cafe Oy:n toiminta tarvitsee tukeasi!

Ihana Cafe kaipaa apuasi! Cafe on toiminut samalla paikalla Helsingissä jo 30 vuoden palvellen asiakkaita vauvasta vaariin. Juuri ennen pandemian alkua kahvilamme teki suuren remontin, jonka kustannuksia emme ole saaneet vielä pandemian jälkeen katettua. Tämä uhkaa nyt toimintamme jatkuvuutta, ellemme saa joukkorahoituksella kerättyä minimissään 20 000€ pottia kasaan.

Kerätty

Tavoite

44 575 €

50 000 €

Rahoitus on suljettu!

.