Pienpanimosta suureen maailmaan!

Tervetuloa Käsityöläisolutpanimon joukkorahoituskampanjaan! Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kukoistavaa olutkulttuuria ja maistaa herkullisia, käsityönä valmistettuja oluita. Olemme ylpeitä intohimostamme oluenvalmistusta kohtaan. Kaikki tekijämme jakavat rakkauden laadukkaisiin oluisiin ja hyvään keskusteluun oluen äärellä.

Keitä olemme:

Käsityöläisolutpanimo syntyi rakkaudesta oluenvalmistukseen vuonna 2017. Olemme pieni, mutta omistautunut ryhmä oluen harrastajia ja käsityöläispanimoalan ammattilaisia, jotka jakavat intohimon korkealaatuisten oluiden luomiseen. Työ alkoi harrastuspohjalta neljän osakkaan kesken autotallista. Olemme sittemmin laajentaneen toimintaamme autotallista kunnon tiloihin ja saaneet joukkoomme viisi uutta oluthifistelijää. 

Miksi tarvitsemme tukeasi:

Olemme luoneet jo useita suosittuja oluita, mutta nyt kaipaamme apuasi laajentuaksemme ja tuodaksemme herkulliset oluemme myös päivittäistavarakauppojen hyllyille. 

Joukkorahoituksesi auttaa meitä kehittämään liiketoimintaamme ja kokeilemaan myös uusia, jännittäviä olutreseptejä. Joukkorahoitus mahdollistaa panimomme kasvun ja tarjoaa meille näin mahdollisuuden tuoda markkinoille uusia makuja: Haluamme alkaa tuottamaan 5 uutta olutmakua!

Tuki joukkorahoituksellasi ei ainoastaan auta meitä laajentumaan ja luomaan uusia, jännittäviä oluita, vaan se myös liittää sinut osaksi Käsityöläisolutpanimon perhettä. Olut on intohimomme, ja ilman sinua se ei olisi mahdollista. Liity mukaan ja auta meitä tuomaan maailmaan herkullisia ja ainutlaatuisia oluita!

Myymme eri vastikkeita oluista, panimokierroksiin ja nimikko-oluihin! Valitse itsellesi mieluisin vastike ja rahoita! Muistathan vinkata joukkorahoituksesta myös oluenmielisille ystävillesi!


Pienpanimosta suureen maailmaan!

Kampanjan nimi

Turun Pienpanimo

Järjestäjä

info@parempiatekoja.fi

Sähköposti

050 12345567

Puhelinnumero

10 000 €

Kampanjan minimitavoite

Kerätty

Tavoite

59 000 €

65 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

20.7.2023

0

11.10.2023

630 kpl
Olutmaistelu ja kierros panimolla
Vastikkeen nimi
100 €
Summa
Ostamalla tämän vastikkee pääset eksklusiiviselle olutmaistelulle ja kierrokselle panimollemme. Tulet näkemään, kuinka oluemme valmistetaan ja saat maistella tuoreimpia luomuksiamme.
  • -Kierros olutpanimolla
  • -Olutmaistelu (sis. 8 eri olutta)
Kuvaus
370 kpl
Oma nimikko-olut
Vastikkeen nimi
190 €
Summa
Tämä vastike antaa sinulle mahdollisuuden nimetä oman oluesi. Valitse oluttyyli, maku ja nimi, ja me valmistamme erän tätä ainutlaatuista olutta sinulle ja ystävillesi. Erä sisältää 50 pulloa tätä erikoisolutta.
  • -50 kpl nimikko-oluttasi
Kuvaus
1200 kpl
Panimomme t-paita ja olutlasi
Vastikkeen nimi
40 €
Summa
Ostamalla tämä vastikkeen saat panimomme logolla varustetun t-paidalla ja olutlasin. Voit ylpeänä näyttää tukevasi käsityöläisolutta.
  • Panimon t-paita
  • Panimon olutlasi
Kuvaus