Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjan kustantaminen

Tervetuloa osallistumaan Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjan kustantamiskampanjaan! Olemme intohimoisesti omistautuneet tasa-arvon ja lasten oikeuksien edistämiselle ja uskomme, että kirjojen voima voi muuttaa maailmaa. Tämä kirja on tärkeä askel kohti tasa-arvoisempaa tulevaisuutta lapsillemme, ja tarvitsemme sinun apuasi sen mahdollistamiseksi.


Projektin tausta:

Tasa-arvoinen Lapsuus -kirja on kokoelma inspiroivia tarinoita, joita on suunnattu lapsille ja nuorille. Kirja tarjoaa ikätasoon sopivaa luettavaa ja kannustaa lapsia pohtimaan tasa-arvon merkitystä yhteiskunnassamme. Kirja käsittelee monia aiheita, kuten sukupuolten tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä. Se on suunniteltu herättämään keskustelua ja rohkaisemaan lapsia toimimaan oikeudenmukaisuuden puolesta.


Miksi tarvitsemme apuasi:

Kampanjamme tarkoituksena on kustantaa Tasa-arvoinen Lapsuus -kirja, jotta voimme tarjota sen edullisesti kouluihin, kirjastoihin ja kirjakauppoihin. Tavoitteenamme on saada tärkeä viesti tasa-arvosta laajasti leviämään ja inspiroimaan lapsia ja nuoria ympäri maailmaa.

Kustantaminen edellyttää kattavaa rahoitusta, ja juuri siksi tarvitsemme sinun apuasi. Jokainen lahjoitus vie meitä lähemmäs tavoitettamme. Rahoittamalla autat meitä:

  • Mahdollistamaan kohtuuhintaiset kirjat kouluille ja kirjastoille
  • Tukemaan tasa-arvon edistämistä lasten keskuudessa
  • Osallistumaan muutoksen tekemiseen yhteiskunnassammeMiten rahoittaminen toimii:

Voit osallistua kampanjaamme rahoittamalla Voit myös auttaa jakamalla kampanjamme sosiaalisessa mediassa ja kertomalla ystävillesi ja perheellesi tästä tärkeästä hankkeesta.


Kiitos tuestasi!

Kun osallistut Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjan kustantamiskampanjaan, olet mukana muutoksen tekemisessä. Kiitämme sinua sydämestämme tuesta, joka auttaa meitä levittämään tärkeää viestiä tasa-arvosta lapsillemme ja tuleville sukupolville. Yhdessä voimme luoda paremman ja tasa-arvoisemman maailman.


Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjan kustantaminen

Kampanjan nimi

Kirjakerho OY

Järjestäjä

info@parempiatekoja.fi

Sähköposti

040 12345678

Puhelinnumero

3 000 €

Kampanjan minimitavoite

Kerätty

Tavoite

32 000 €

40 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

17.7.2023

0

10.10.2023

15 kpl
Tasa-arvoinen Lapsuus-kirja
Vastikkeen nimi
40 €
Summa
Tasa-arvoinen Lapsuus -kirja kovakantisena toimitettuna kotiisi
  • -1 kovakantinen Tasa-arvoinen Lapsuus-kirja
Kuvaus
Tasa-arvoinen Lapsuus e-kirjana
Vastikkeen nimi
10 €
Summa
Tasa-arvoinen Lapsuus e-kirja. E-kirja toimitetaan sähköpostitse.
  • Tasa-arvoinen Lapsuus e-kirja
Kuvaus
Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjapaketti
Vastikkeen nimi
100 €
Summa
Tasa-arvoinen Lapsuus -kirjapaketti sisältää kovakantisen kirjan lisäksi kutsun kirjan julkistustilaisuuteen. Tilaisuudessa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen ja ruokajuomineen.
  • Tasa-arvoinen Lapsuus -kirja kovakantisena toimitettuna kotiisi
  • Kutsu kirjan julkistustilaisuuteen (sis. illallisen)
Kuvaus