Elokuva "Virtuaalinen Unelma" tuotannon rahoittaminen

Tervetuloa mukaan rahoittamaan Virtuaalinen Unelma- elokuvan joukkorahoituskampanjaa. Olemme neljän elokuva-alan ammattilaisen joukko, joilla on visio kiehtovasta elokuvasta. Tarvitsemme nyt rahoitusta elokuvan tuotannon käynnistämiseksi.

Elokuvasta:

Elokuva kertoo nuoren 19-vuotiaan Riian tarinan, joka löytää itsensä syvältä kryptovaluuttojen ja sijoittamisen maailmasta. Tämä tarina on matka intohimoisen sijoittajan sielun syövereihin, missä sijoitustermit kuten 'hajauttaminen', 'päiväkauppa' ja 'kuplamarkkinat' muuttuvat osaksi päivittäistä kieltä.

Elokuvan sydän piilee siinä, kuinka Riia kasvaa ja oppii itsestään. Sijoittaminen ei ole pelkästään rahan ja voittojen tavoittelua; se on myös matka itsetuntemukseen. Riia oppii tuntemaan omat vahvuutensa ja heikkoutensa, pohdiskelee riskinottokykyään ja pohtii, mikä oikeastaan on hänelle elämässä tärkeää.

Haasteet eivät jää pelkästään markkinoiden vaihteluun, vaan niitä tulee myös omasta sisäisestä kehityksestä. Riia oppii arvostamaan rohkeuttaan kohdata epävarmuutta ja epäonnistumista. Elokuvan aikana hän kohtaa pettymyksiä ja menestyksen hetkiä, ja jokainen kokemus auttaa häntä kasvamaan vahvemmaksi ja viisaammaksi.

Tämä on tarina siitä, kuinka nuori nainen astuu ulos mukavuusalueeltaan ja ottaa riskin unelmiensa tavoittelussa. Elokuva kutsuu katsojat mukaan tähän matkaan, jossa he voivat jakaa nuoren naisen intohimon ja innostuksen, mutta myös hänen epävarmuutensa ja pettymyksensä. Se tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhdettaan taloudelliseen kasvuun, riskinottoon ja elämän tarkoitukseen.

Tekijät elokuvan takana

Pienen elokuvatuotantomme sydän sykkii intohimoa elokuvantekoon. Olemme kokeneita elokuvantekijöitä, jotka ovat tuottaneet monia projekteja yhteistyössä lahjakkaiden näyttelijöiden, kuvaajien ja muun tiimin kanssa. Rakastamme tarinankerrontaa, ja uskomme, että elokuvat ovat voimakas tapa ilmaista tunteita, ajatuksia ja kuvitelmia.

Miksi tarvitsemme tukeasi:

Elokuvien luominen on vaativa ja resursseja vaativa prosessi. Se vaatii rahoitusta käsikirjoituksesta lavastukseen ja näyttelijöiden palkkauksesta postituotantoon. Joukkorahoituksesi avulla voimme hankkia tarvittavat varat näiden projektien toteuttamiseen ja taata niiden laadukkaan tuotannon.

Rahoittamalla joukkorahoitustamme tuet suomalaista elokuvantuotantoa!

Elokuva "Virtuaalinen Unelma" tuotannon rahoittaminen

Kampanjan nimi

Elokuvantuottajat Oy

Järjestäjä

info@parempiatekoja.fi

Sähköposti

044 12345678

Puhelinnumero

20 000 €

Kampanjan minimitavoite

Kerätty

Tavoite

32 250 €

70 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

1.8.2023

0

11.10.2023

200 kpl
Pääsylippu Virtuaalinen Unelma-elokuvan ensi-iltaan
Vastikkeen nimi
25 €
Summa
Ostamalla tämän vastikkeen saat pääsylipun elokuvan ensi-iltaan. Elokuvan ensi-illan tarkempi ajankohta määräytyy myöhemmin. Jos et pääse osallistumaan ensi-iltaan, voit käyttää pääsylipun myös myöhempiin näytöksiin.
  • 1 pääsylippu elokuvan ensi-iltaan
Kuvaus
15 kpl
Pääsylippupaketti Virtuaalinen Unelma-elokuvan ensi-iltaan
Vastikkeen nimi
50 €
Summa
Ostamalla tämän vastikkeenpääsylippupaketin elokuvan ensi-iltaan sekä mahdollisuuden tavata elokuvan tekijöitä, näyttelijöitä ja muuta tiimiä. Pääset keskustelemaan heidän kanssaan ja kuulet kiehtovia sisäpiirin tarinoita projektin kulusta.
  • 1 pääsylippu elokuvan ensi-iltaan
  • Pääsy keskustelutilaisuuteen elokuvan tekijöiden kanssa elokuvan jälkeen
Kuvaus
250 kpl
Rajoitettu painos Virtuaalinen Unelma-elokuvajulisteita
Vastikkeen nimi
30 €
Summa
Ostamalla tämän vastikkeen saat ainutlaatuisen elokuvajulisteen, joka on signeerattu itse elokuvan tekijöiden toimesta. Voit ripustaa sen seinällesi ja muistuttaa itseäsi siitä, että olet ollut mukana tämän ainutlaatuisen projektin syntymässä.
  • Elokuvan juliste
Kuvaus
8800 kpl
Lippu Virtuaalinen Unelma-elokuvanäytökseen
Vastikkeen nimi
20 €
Summa
Ostamalla tämän vastikkeen saat pääsylipun elokuvan näytökseen. Voit käyttää pääsylipun vapaasti valitsemaasi näytökseen (pois lukien ensi-ilta).
  • 1 pääsylippu elokuvan näytökseen
Kuvaus