Sävelten Voimaa: Lahjoita Musiikin Taikuriyhdistykselle

Musiikin Taikuriyhdistys


Musiikin Taikuriyhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on omistautunut työllään musiikin voiman ja merkityksen levittämiseen yhteisössä. Yhdistys koostuu intohimoisista musiikinystävistä ja ammattilaisista, jotka uskovat, että musiikki voi olla voimakas työkalu yhteyden luomisessa, ilmaisussa ja tunteiden jakamisessa. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia kaikenikäisille ja taustaisille ihmisille kokea musiikin taika ja hyödyntää sitä eri tavoin.Musiikin Taikuriyhdistyksen päätoimintaan kuuluu:


Musiikinopetus ja -valmennus:

Yhdistys tarjoaa musiikkitunteja, workshopsia ja valmennusta kaikentasoisille ja -ikäisille musiikin harrastajille. Tavoitteena on innostaa ja tukea ihmisiä kehittymään musiikillisesti ja ilmaisemaan itseään musiikin kautta.


Yhteisötapahtumat:

Musiikin Taikuriyhdistys järjestää säännöllisesti ilmaisia musiikkitapahtumia, konsertteja ja esityksiä yhteisössä. Nämä tapahtumat ovat avoimia kaikille ja tuovat yhteisön yhteen musiikin ympärille.


Soittimien ja musiikkivarusteiden hankkiminen:

Yhdistys kerää varoja, jotta se voi tarjota soittimia ja musiikkivarusteita niille, joilla ei ole niihin taloudellisia mahdollisuuksia. Tämä auttaa monia aloittamaan musiikkiharrastuksen.


Musiikin terapiaohjelmat:

Musiikin Taikuriyhdistys tarjoaa musiikkiterapiaohjelmia ihmisille, jotka tarvitsevat tukea emotionaaliseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Tavoitteena on hyödyntää musiikin parantavaa voimaa.


Musiikin Taikuriyhdistyksen jäsenet ja vapaaehtoiset ovat sitoutuneet levittämään musiikin iloa ja merkitystä yhteisössä. Yhdistys uskoo, että musiikki voi tuoda ihmiset yhteen, rohkaista luovuutta ja edistää henkistä hyvinvointia. 10 000€ pienkeräys voi auttaa meitä laajentamaan toimintaamme ja saavuttamaan entistä useampia ihmisiä musiikin avulla.Keräyksen lahjoitusten ensisijainen käyttötarkoitus:

Pienkeräyksen ensisijaisena käyttötarkoituksena on:

  • Tarjota musiikinopetusta ja -valmennusta kaikenikäisille ja -tasoisille ihmisille, jotta he voivat kehittyä musiikillisesti ja ilmaista itseään musiikin kautta.
  • Järjestää ilmaisia yhteisötapahtumia, konsertteja ja esityksiä, jotka tuovat yhteisön yhteen musiikin ympärille.
  • Hankkia soittimia ja musiikkivarusteita niille, joilla ei ole niihin taloudellisia mahdollisuuksia, jotta musiikkiharrastuksen aloittaminen olisi kaikille mahdollista ja saavutettavaa


Keräyksen lahjoitusten toissijainen käyttötarkoitus:

Toissijainen käyttötarkoitus on varojen kohdentaminen muihin Musiikin Taikuriyhdistyksen toimintoihin ja hankkeisiin, jotka edistävät musiikin voimaa yhteisössä:

  • Laajentamalla musiikin terapiaohjelmia tarjoamaan enemmän tukea ja apua niille, jotka tarvitsevat musiikin parantavaa voimaa.
  • Kehittämällä uusia koulutusohjelmia ja -resursseja musiikinopettajille ja -valmentajille, jotta he voivat tarjota entistä laadukkaampaa opetusta.
  • Laajentamalla yhteisöprojekteja ja yhteistyötä muiden paikallisten järjestöjen ja koulujen kanssa edistääkseen musiikkikasvatusta.

Kiitos kun tuet Musiikin Taikuriyhdistyksen toimintaa. Toivomme näkevämme sinut yhdistyksen tapahtumissa! Muistathan jakaa keräystä myös muille musiikin ystävillesi!


Sävelten Voimaa: Lahjoita Musiikin Taikuriyhdistykselle

Keräyksen nimi

Musiikin Taikuriyhdistys

Järjestäjä

info@parempiatekoja.fi

Sähköposti

050 12345678

Puhelinnumero

RA/1234/XXXX

Keräysnumero

Kerätty

Tavoite

10 000 €

10 000 €

Alkoi

Päiviä jäljellä

Päättyy

9.8.2023

0

11.10.2023